telusuri domain sampeyan

layanan kita

Suku Cadang Pengganti AC Otomotif lan Alat Ac

Minangka perusahaan profesional sing ngekspor bagean AC otomatis (A/C), Ningbo Bowente Auto Parts Co., Ltd komitmen kanggo nyedhiyani pelanggan karo OEM, ODM, OBM, lan Layanan Aftermarket.Perusahaan utamane nyedhiyakake produk sing gegandhengan karo ac otomatis kayata kompresor ac otomatis, kopling magnetik, katup kontrol, kondensor, evaporator, pengering receiver, katup ekspansi, saklar tekanan, kipas listrik, motor blower, lan alat ac, lan liya-liyane.Kanggo nyedhiyakake layanan sing efektif lan profesional kanggo para pelanggan, perusahaan kasebut duwe tim sales sing pinter basa Inggris, Spanyol, Portugis, Rusia, Jerman, Prancis, lan Jepang, lsp.


Bowente Auto Parts (BWT).Supplier Suku Cadang A/C Otomotif Pisanan.