5KW WATER PARKING HEATER

Spesifikasi:

Nomer BWT: 52-10052
Daya termal (w): 5000W
Bahan bakar: bensin/diesel
Rated voltase: bensin 12V;diesel 12 V/24 V
Konsumsi bahan bakar (1 / h): bensin 0,2 ~ 0,69;diesel 0,27 ~ 0,62
Dirating konsumsi daya (W): 22~50
Suhu Woking (Lingkungan): -40 ℃
Woking dhuwur: ≤5000m
Bobot (kg): 2.7kg
Ukuran (mm): 223x152x86


Detail Produk

Tag produk

Pemanas parkir minangka piranti pemanas ing papan sing ora gumantung saka mesin mobil.
Umumé, pemanas parkir dipérang dadi rong jinis:pemanas banyus lan pemanas online miturut medium.Miturut jinis bahan bakar, dipérang dadi pemanas bensin lan pemanas diesel.
Prinsip kerjane yaiku nggunakake baterei lan tangki bahan bakar mobil kanggo nyedhiyakake tenaga cepet lan bahan bakar sing sithik, lan nggunakake panas sing diasilake kanthi ngobong bensin utawa diesel kanggo panas banyu sirkulasi mesin kanggo nggawe mesin wiwitan panas, ing wektu sing padha kanggo panas kamar drive.

Spesifikasi:

Nomer BWT: 52-10052
5KWWATER PARKING HEATER
Daya termal (w): 5000W
Bahan bakar: bensin/diesel
Rated voltase: bensin 12V;diesel 12 V/24 V
Konsumsi bahan bakar (1 / h): bensin 0,2 ~ 0,69;diesel 0,27 ~ 0,62
Dirating konsumsi daya (W): 22~50
Suhu Woking (Lingkungan): -40 ℃
Woking dhuwur: ≤5000m
Bobot (kg): 2.7kg
Ukuran (mm): 223x152x86

Pemanas banyu:

52-10052  52-10052 Nomer BWT: 52-10052
5KWWATER PARKING HEATER
Daya termal (w): 5000W
Bahan bakar: bensin/diesel
Rated voltase: bensin 12V;diesel 12 V/24 V
Konsumsi bahan bakar (1 / h): bensin 0,2 ~ 0,69;diesel 0,27 ~ 0,62
Dirating konsumsi daya (W): 22~50
Suhu Woking (Lingkungan): -40 ℃
Woking dhuwur: ≤5000m
Bobot (kg): 2.7kg
Ukuran (mm): 223x152x86
52-10053  52-10053 5KW WATER PARKING HEATER
Daya termal (w): 9000W
Bahan bakar: bensin/diesel
Rated voltase: bensin 12V;diesel 12 V/24 V
Konsumsi bahan bakar (1 / h): bensin 0,25 ~ 1;diesel 0,19 ~ 0,9
Dirating konsumsi daya (W): 37~90
Suhu Woking (Lingkungan): -40 ℃
Woking dhuwur: ≤5000m
Bobot (kg): 4.8kg
Ukuran (mm): 380x135x232

 

Packing & Pengiriman:

1. packing Neutral utawa kothak werna karo Brand Bowente utawa minangka syarat.

2. Lead time: 10-20 dina sawise simpenan menyang akun bank kita.

3. Pengiriman: Miturut Express (DHL, FedEx, TNT, UPS), Miturut Laut, Udara, Sepur

4. Ekspor pelabuhan laut: Ningbo, China

  1. 1 (1)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: