Babagan awake dhewe

Profil Perusahaan

Minangka perusahaan profesional sing ngekspor bagean AC otomatis (A/C), Ningbo Bowente Auto Parts Co., Ltd komitmen kanggo nyedhiyani pelanggan karo OEM, ODM, OBM, lan Layanan Aftermarket.Perusahaan utamane nyedhiyakake produk sing gegandhengan karo ac otomatis kayata kompresor ac otomatis, kopling magnetik, katup kontrol, kondensor, evaporator, pengering receiver, katup ekspansi, switch tekanan, kipas listrik, motor blower, lan alat ac, lan liya-liyane.Kanggo nyedhiyakake layanan sing efektif lan profesional kanggo para pelanggan, perusahaan kasebut duwe tim sales sing pinter basa Inggris, Spanyol, Portugis, Rusia, Jerman, Prancis, lan Jepang, lsp.
PanjenengandhisikAutomotifA/C BagianSupplier.

Kenapa Kita

KUALITAS
PELAYANAN
TIM
KUALITAS

Kapercayan sing kuat yaiku, Kualitas ngangkat Perusahaan lan nemtokake umur.Mung kanthi kualitas sing apik lan stabil, bisa njamin hubungan jangka panjang karo pelanggan lan entuk manfaat bebarengan utawa menang-menang.Sawetara jalur produksi otomatis njamin proses produksi sing dilengkapi laboratorium canggih lan khusus kanggo tes utawa inspeksi peralatan.Bahan mentah kalebu proses liyane diuji lan dipriksa kanthi kaku, uga produk rampung, nggawe manawa kualitas sing bisa marem pelanggan.

PELAYANAN

Kita yakin manawa layanan pelanggan penting banget.Layanan OEM, ODM, OBM lan Aftermarket wis kasedhiya kanggo para pelanggan.Garansi setaun sing ana gandhengane karo produk utama diwenehake.Pelanggan disedhiyakake kanggo macem-macem kabutuhan.Produk anyar sing ajeg ngenalaken kanggo pelanggan oriented dealer nalika profesional otomatis a / solusi c tansah kasedhiya kanggo pelanggan oriented produksi.Kajaba iku, pelanggan bisa yakin manawa kita nyedhiyakake profesional kanggo pengawasan loading & inspeksi produk.

TIM

Kita duwe konsep sing tegas sing bisa ditindakake tim kanggo sukses.Pengalaman luwih saka 20 taun ing lapangan a / c otomatis, ditambah karo kemampuan riset & pangembangan tartamtu ing produk anyar, kita siyap ngirim kabeh seri produk sing gegandhengan karo a / c otomatis menyang pelanggan.Salajengipun, tim sales kita fokus ing pasar jaban rangkah ora ana alangan komunikasi karo pelanggan amarga padha duwe printah apik ing Inggris, Spanyol, Portugis, Rusian, Jerman, Prancis lan Jepang.

Pabrik

FAQ

Kepiye carane njamin kualitas sampeyan?

Kabeh produk kita diuji lan dipriksa kanthi kaku sadurunge dikirim, kanggo mesthekake kualitas sing bisa gawe marem para pelanggan.Salajengipun, garansi setaun sing ana gandhengane karo produk utama diwenehake.

Apa syarat pembayaran sampeyan?

T / T, L / C, Western Union, Money Gram, Pay Pal kasedhiya.Sampeyan bisa nemokake informasi bank ing P/I.Biasane simpenan 30% nalika konfirmasi P / I lan imbangan 70% sadurunge dikirim.

Kepiye carane ngirim barang?

Kita bisa ngirim barang kanthi segara, kanthi udara, kanthi ekspres (DHL, TNT, UPS, EMS, lan FEDEX).Kita duwe forwarder kerjasama dhewe supaya bisa entuk rega sing kompetitif lan ngirim ing wektu sing cendhak.Mesthi sampeyan bisa milih agen dhewe minangka penak.