Selang AC Kab

Selang AC mobil utamane digunakake kanggo ngeterake refrigeran cair utawa gas.Bisa digunakake ing macem-macem lenga kompresor ing sistem AC ing sawetara suhu saka 30 ° C nganti + 125C.Dheweke duwe resistensi cuaca, tahan ozon lan tahan panas sing tahan suwe.Lan resistance lenga.Selang kasebut nduweni lapisan nilon, sing ningkatake anti-permeabilitas selang lan nyuda kemungkinan refrigeran ngrusak lapisan ozon atmosfer.Ana kualitas Galaxy (sadurunge Goodyear) lan kualitas sawise-sales biasa, umume selang limang lapisan, saka njero menyang njaba: lapisan pisanan CR neoprene, lapisan liya saka PA nilon, kang luwih tipis lan tumindak minangka alangi. , lan lapisan katelu NBR, nitril, PET lapisan kaping papat, benang, lan lapisan kaping lima EPDM.