Alat AC

Kabeh seri alat ndandani ac sing duwe kategori lengkap lan macem-macem jinis bisa ditrapake kanggo ndandani AC otomatis.Kategori utama kalebu alat crimper hidraulik, alat deteksi bocor, alat mbusak kopling, pengukur manifold, pompa vakum lan mesin pemulihan refrigeran.Kita duwe persediaan sing cukup, lan jumlah pesenan minimal sing diidini.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2