Kaluwihan

图一

Komponen Kompresor lan Kompresor:

Seri kompresor utama kita kalebu 5H, 5S, 5L, 7H, 10PA, 10S, 6SEU, 6SBU, 7SBU, 7SEU, FS10, HS18, HS15, TM, V5, CVC, York, Bock, etc. Kanggo nyedhiyakake varietas lengkap kompresor lan bagean kayata clutches Magnetik, katup kontrol, asu laut lenga, bantalan, etc. kanggo kita pelanggan, kita tansah nyimpen inventories cekap saka semi-manufaktur.

Kondensor, pengering panrima, kipas listrik lan saklar tekanan:

Dilengkapi karo macem-macem fasilitas pangukuran kaya detektor bocor helium, detektor bocor nitrogen lan peralatan inspeksi banyu otomatis lengkap, kita bisa ngontrol kualitas kondensor ac kanthi ketat lan nindakake inspeksi lengkap nalika dikirim.
Blades penggemar listrik digawe saka bahan mentah OEM.Kawat tembaga internal kanggo motor tahan suhu dhuwur lan nggunakake kabel tembaga suhu dhuwur 180 °C tinimbang kabel tembaga 130 °C.Sikat karbon kanggo motor digawe ing Jerman.IP68 anti banyu lan bisa digunakake kanthi kacepetan dhuwur.
Receiver Drier nyukupi standar & syarat sing kalebu nyaring sing apik, nyerep banyu sing kuwat, daya tahan tekanan, tahan suhu dhuwur, tahan geter, tahan erosi lan ora bocor lsp.

图二
图三

Motor blower, evaporator, katup ekspansi, katup throttle lan resistor:

Bahan Acrylonitrile Butadiene Styrene (ABS) anyar mbentuk casing njaba kanggo unit evaporator.100% inspeksi lengkap ditindakake ing motor internal lan rotor kacepetan kanggo mesthekake ora ana gangguan.
Kita bisa ngasilake inti evaporator sing nggunakake macem-macem teknologi, kayata jinis aliran paralel, jinis serpentine, jinis tabung sirip lan jinis laminasi miturut panjaluk pelanggan.
Katup ekspansi dikontrol kanthi ketat ing proses produksi lengkap dening pamroses impor Jepang & peralatan uji lanjut kanggo njamin kualitas produk.

Alat AC:

Kabeh seri alat sing duwe kategori lengkap lan macem-macem jinis bisa ditrapake kanggo ndandani AC otomatis.Kategori utama kalebu alat pencet pipa, alat deteksi bocor sisih, alat disassemble kopling, unit meter pangopènan, pompa vakum lan mesin reclaiming & ngisi refrigeran.Kita duwe persediaan sing cukup, lan jumlah pesenan minimal sing diidini.

图四
图五

AC Parkir Truk:

Cooler parkir jinis anyar bisa dianggo kanthi apik nalika kendharaan mundur kanggo istirahat.Kulkas isih tetep sawise kendaraan mandheg.Wis kurang gangguan, discharge & konsumsi lenga.Uga karo sertifikat CE.