Kipas Spal Analog VA01-BP70/LL-36A 12V 24V

Spesifikasi:

Nomer BWT: 27-10331 12V;27-10332 24V

Arah: Puller

Ukuran Trade: 12 inch

Jembar 3 3/4"

Gunung Lubang Dist 9 3/8"

diameteripun baling-baling: 305 mm

Jumlah lading: 5

Tipe Blade: straight

Tipe kipas: suction

Maks.aliran udara: 2900 m3 / jam.

Konsumsi daya: 7.4 – 11.1 A

Maks.ambane soyo tambah: 94,7 mm

Aliran Udara CFM 1760

Garansi: 1,5 nganti 2 taun garansi


Detail Produk

Tag produk

Penggemar Axial Disikat SPAL Analog nyedhiyakake umur sing luwih dawa, kinerja sing unggul dibandhingake karo produk standar.
Kabeh motor SPAL Analog sing disertifikasi IP68 yaiku WP (Water Proof) sing artine ditutup kanthi lengkap lan mula dilindhungi saka agen padhet lan cair.
Analog SPAL Brushed Axial Fans bisa nyedhiyakake umur antarane 5.000 nganti 10.000 jam.Kita bisa menehi garansi 1,5 nganti 2 taun.

katrangan:

Nomer BWT: 27-10331 12V ;27-10332 24V

Arah: Puller

Ukuran Trade: 12 inch

Jembar 3 3/4"

Jarak Lubang Gunung 9 3/8"

diameteripun baling-baling: 305 mm

Jumlah lading: 5

Tipe Blade: straight

Tipe kipas: suction

Maks.aliran udara: 2900 m3 / jam.

Konsumsi daya: 7,4 - 11,1 A

Bobot: 2,35 kg

Maks.ambane soyo tambah: 94,7 mm

Aliran Udara CFM 1760

Garansi: 1,5 nganti 2 taun garansi

Cathetan Spal VA01-BP70/LL-36A;Pengganti Fan kanggo Red Dot R-9757-0-24P

Header Bagian Atribut

Referensi Salib: 3596 100-1252 141-1045 73R8654RD-5-8747-5P 30102545 VA01-BP1/LD-36A VA01-BP70/LL-36A 06-2623 35-63545 PT13546

Gambar rinci:

IMG_5498

IMG_5500

cabin brush (1)

cabin brush (2)

Produk sing gegandhengan:

Trans No. Gambar Katrangan
27-10149 27-10149 Gaya SPAL 8" 80W S 12V/24V Kecepatan Rotasi 2000RPM Konsumsi Daya 7.5A
27-10152 27-10152 Gaya SPAL 11" 80W S 12V/24V Kecepatan Rotasi: 1860RPM Konsumsi Daya: 7.5A
27-10153 27-10153 Gaya SPAL 13" 160W S 12V/24V Kacepetan Rotasi: 2050RPM Konsumsi Daya: 5.0A
27-10320 27-10320-副本 Kipas Kondensor Kab
Salinan SPAL VA01-BP70-LL-79S 24v
27-10337 27-10337 Kipas angin listrik 5 bilah, 11" 12V, Tipe Spal kanggo bus


Packing & Pengiriman

1. Packing Neutral utawa packing selaras utawa Bowente Color Carton.

Kualitas stabil lan kemasan kompak ora kuwatir babagan tabrakan utawa ekstrusi sing disebabake dening pangiriman barang.

2. Lead time: 20-30 dina sawise simpenan menyang akun bank kita.

3. Pengiriman: Miturut Express (DHL, FedEx, TNT, UPS), Miturut Laut, Udara, Sepur

4. Ekspor pelabuhan laut: Ningbo, China

Delivery

Mesin tes:

Peralatan tes suhu dhuwur

High temperature test equipment


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: