Kompresor AC Otomatis Kab

Kompresor AC Otomatis Kab

IngKompresor AC Otomatis Kabiku jantung sistem ac lan sumber daya kanggo refrigerant kanggo sirkulasi ing sistem.Iku mimpin dening mesin mobil liwat seri sabuk lan pulleys.

Perusahaan kita khusus ing pasar sawise-sale & layanan dhukungan kanggokompresor AC otomotif.Seri produk utama kami kalebu 5H, 5S, 5L, 7H, 10PA, 10S, 6SEU, 6SBU, 7SBU, 7SEU, FS10, HS18, HS15, TM, V5, CVC, CWV, Bock, lsp."kompresor ac mobil kabdigunakake kanggo kabeh model mobil kayata Mercedes Benz, BMW, Volkswagen, Opel, Ford, TOYOTA, Honda, Renault, lan sapiturute.Jinis kendaraan kalebu sedan, truk tugas berat, truk teknik, mini-kendaraan, lan truk pertanian & tambang utawa lori.

Kita duwe peralatan produksi canggih, instrumen tes sing tepat, lan tim teknis profesional, sing menehi jaminan kualitas lan teknis kanggo produksi produk, lan kita wis lulus otentikasi ISO / TS16949.

Auto ac compressor

Prinsip Kerja Kompresor AC Mobil

Compressor working principle

Nalika ing"kompresor ac mobil kabkerjane, nyedot ing suhu kurang, refrigerant cair tekanan rendah, lan ngeculake refrigeran gas tekanan dhuwur saka ujung discharge.

Kompresor perpindahan konstan:

Pamindahan saka kompresor pamindahan pancet mundhak proporsional karo nambah saka kacepetan engine.Ora bisa kanthi otomatis ngganti output daya miturut dikarepake kanggo kulkasan, lan wis impact relatif gedhe ing konsumsi bahan bakar engine kang.Umume dikontrol kanthi ngumpulake sinyal suhu saka outlet udara evaporator.Nalika suhu tekan suhu sing disetel, kopling elektromagnetik saka"kompresor ac mobil kabdirilis lan kompresor ac mandheg.Nalika suhu mundhak, kopling elektromagnetik disambungake lan"kompresor ac otomatis kabwiwit bisa.Kompresor pamindahan pancet uga dikontrol dening tekanan sistem AC otomatis.Nalika tekanan ing pipa dhuwur banget, kompresor AC otomotif mandheg.

Constant displacement compressor
Variable displacement compressor

Kompresor pamindahan variabel

Ingkompresor pamindahan variabelbisa kanthi otomatis nyetel output daya miturut suhu pesawat.Sistem kontrol AC ora ngumpulake sinyal suhu saka stopkontak udara saka evaporator nanging ngontrol rasio komprèsi sakakompresor acmiturut sinyal pangowahan tekanan ing pipa AC kanggo nyetel suhu stopkontak kanthi otomatis.Ing kabeh proses refrigerasi, kompresor tansah digunakake, lan imbuhan saka kakiyatan kulkasan wis rampung kontrol dening katup ngatur meksa dipasang nang kompresor mobil.Nalika tekanan ing mburi tekanan dhuwur saka pipa air-kahanan dhuwur banget, katup pangaturan tekanan nyepetake stroke piston ing kompresor mobil kanggo nyuda rasio kompresi, sing bakal nyuda intensitas pendinginan.Nalika tekanan ing sisih tekanan dhuwur mudhun menyang level tartamtu lan tekanan ing sisih tekanan rendah mundhak menyang level tartamtu, katup pangaturan tekanan nambah stroke piston kanggo nambah intensitas pendinginan.

Klasifikasi Kompresor AC Otomotif

Miturut cara kerja sing beda-beda,kompresor ac otomatisumume bisa dipérang dadi kompresor reciprocating lan kompresor rotary.Kompresor reciprocating umum kalebu jinis rod penghubung crankshaft lan jinis piston aksial, lan kompresor rotary umum kalebu jinis rotary vane lan jinis gulung.

Automotive AC Compressor classification

1. Crankshaft Connecting Rod Kompresor

Proses kerja kompresor jinis iki bisa diperang dadi papat, yaiku kompresi, knalpot, ekspansi, lan isap.Nalika crankshaft muter, rod nyambungake drive piston kanggo males, lan volume apa kawangun dening tembok utama saka silinder, sirah silinder, lan lumahing ndhuwur piston periodik bakal ngganti, mangkono compressing lan transportasi refrigerant ing. sistem refrigerasi

Aplikasi iki relatif sudhut, teknologi Manufaktur wis diwasa, struktur punika prasaja, lan syarat kanggo bahan Processing lan Techniques Processing relatif kurang, lan biaya relatif kurang.Daya adaptasi sing kuat, bisa adaptasi karo macem-macem tekanan lan syarat kapasitas pendinginan, daya tahan sing kuat.

Nanging, kompresor rod penghubung crankshaft uga duwe sawetara kekurangan sing jelas, kayata ora bisa nggayuh kecepatan sing luwih dhuwur, mesin gedhe lan abot, lan ora gampang entuk bobot entheng.Knalpot ora terus-terusan, aliran udara rentan kanggo fluktuasi, lan ana getaran sing luwih gedhe nalika kerja.

2. Kompresor Piston Aksial Kab

Komponen utama kompresor piston aksial yaiku poros utama lan swashplate.Silinder disusun sacara circumstantial kanthi poros utama kompresor minangka pusat, lan arah gerakan piston sejajar karo poros utama kompresor.Piston saka umume kompresor piring swash digawe minangka piston kepala kaping pindho.Contone, ing kompresor 6-silinder aksial, 3 silinder ana ing ngarep kompresor, lan 3 silinder liyane ana ing mburi kompresor.Piston kepala pindho geser siji-sijine ing silinder sing ngelawan.Nalika siji mburi piston compresses beluk refrigerant ing silinder ngarep, mburi liyane piston nyedhot beluk refrigerant ing silinder mburi.Saben silinder dilengkapi katup gas tekanan dhuwur lan kurang, lan pipa tekanan dhuwur digunakake kanggo nyambungake kamar tekanan dhuwur ngarep lan mburi.Swashplate dipasang karo poros utama kompresor, pinggiran swashplate dipasang ing alur ing tengah piston, lan alur piston lan pinggir piring swash didhukung dening bantalan bal baja.Nalika poros utama muter, piring swash uga muter, lan pinggiran piring swash nyurung piston kanggo nggawe gerakan bolak-balik aksial.Yen piring swash muter sepisan, ngarep lan mburi loro piston saben ngrampungake siklus komprèsi, exhaust, expansion, lan nyedhot, kang padha karo karya loro silinder.Yen kompresor 6-silinder aksial, 3 silinder lan 3 piston kepala pindho disebarake ing bagean blok silinder.Nalika poros utama muter sapisan, iku padha karo efek saka 6 silinder.

Kompresor piring swash relatif gampang kanggo entuk miniaturisasi lan entheng lan bisa entuk operasi kanthi kacepetan dhuwur.Nduwe struktur kompak, efisiensi dhuwur, lan kinerja sing bisa dipercaya.Sawise nyadari kontrol pamindahan variabel, saiki akeh digunakake ing AC mobil.

3. Kompresor Vane Rotary

Ana rong jinis wangun silinder kanggo kompresor vane rotary, bunder lan elips.Ing silinder bunder, ana eksentrisitas antarane poros utama rotor lan tengah silinder, supaya rotor cedhak karo bolongan nyedhot lan exhaust ing lumahing njero silinder.Ing silinder elips, sumbu utama rotor pas karo tengah elips.Blades ing rotor dibagi silinder dadi sawetara spasi.Nalika poros utama nyurung rotor kanggo muter sapisan, volume spasi iki terus-terusan owah-owahan, lan uap refrigerant uga ngganti volume lan suhu ing spasi kasebut.Kompresor baling-baling puteran ora duwe katup nyedhot amarga vane bisa ngrampungake tugas ngisep lan ngompres refrigeran.Yen ana 2 lading, poros utama muter sepisan lan ana 2 proses knalpot.Luwih akeh lading, luwih cilik fluktuasi discharge kompresor.

Kompresor vane Rotary mbutuhake akurasi mesin sing dhuwur lan biaya manufaktur sing dhuwur.

4. Kompresor Scroll

Struktur kompresor gulung utamane dipérang dadi rong jinis: jinis statis lan dinamis lan jinis revolusi ganda.Saiki, aplikasi dinamis lan statis sing paling umum.Bagean kerja utamane dumadi saka turbin dinamis lan turbin statis.Struktur turbin dinamis lan statis meh padha.Loro-lorone kasusun saka endplates lan untu gulung involute ndawakake saka endplates., Loro kasebut disusun kanthi eksentrik kanthi bedane 180 °.Turbin statis stasioner, nalika turbin obah didorong dening crankshaft kanggo muter lan nerjemahake eksentrik miturut kendala mekanisme anti-rotasi khusus, yaiku, ora ana rotasi nanging mung revolusi.Kompresor gulung duwe akeh kaluwihan.Contone, kompresor ukurane cilik lan bobote entheng, lan poros eksentrik sing nyurung turbin obah bisa muter kanthi kecepatan dhuwur.Amarga ora ana katup nyedhot lan katup exhaust, kompresor gulung bisa digunakake kanthi andal, lan gampang diwujudake gerakan kacepetan variabel lan teknologi pamindahan variabel.Multiple kamar komprèsi bisa ing wektu sing padha, prabédan tekanan gas antarane kamar komprèsi jejer cilik, bocor gas cilik, lan efficiency volumetrik dhuwur.Kompresor gulung nduweni kaluwihan struktur kompak, efisiensi dhuwur lan hemat energi, getaran sing kurang lan gangguan sing sithik, lan linuwih sing bisa digunakake.

Seri Utama Kompresor AC Mobil

Main Series of Automobile AC Compressor

Ganti Kompresor AC Otomatis

Nalika kompresor asli rusak, bisa uga disebabake masalah serius ing sistem AC.Masalah sing paling umum ing sistem AC yaiku:

(1) Boros panas miskin utawa kakehan gas - loro bakal kasil dhuwur banget meksa diprodhuksi dening kompresor, kang ndadékaké kanggo karusakan saka piring meksa lan bagean rod nyambungake.

(2) Sawise wektu dawa nggunakake kendaraan, ing"kompresor ac mobil kabbakal tuwa, bakal nggawa karbon organik, kang bakal nimbulaké clogging pipe utawa panrima drier Gagal, iku ora bisa nyaring Kelembapan lan banjur mimpin kanggo pemblokiran es;

(3) Yen pipa ora dipasang utawa tetep, sawise ayunan sing dawa, bakal nyebabake kebocoran udara.

Priksa manawa sampeyan nindakake langkah-langkah ing ngisor iki sadurunge ngganti"kompresor ac otomatis kab:

(1) Pisah hoses ing sistem lan ngresiki, pour resik menyang pipelines condenser lan evaporator, banjur rendhem kanggo bab 20 menit.Langkah sabanjure yaiku nggunakake nitrogen tekanan dhuwur kanggo ngresiki rereget lan resik.Bagean ing ngisor iki ora bisa disiram nanging kudu diganti: kompresor ac otomatis, pengering panrima, lan tabung throttling.Sawise ngumbah sistem sapisan, priksa manawa isih ana impurities.Yen mangkono, coba siram sistem maneh.

(2) Mangga ngresiki lumahing condenser lan evaporator, lan mriksa kacepetan penggemar radiator.

(3) Ngresiki utawa ngganti tutup expansion, panrima drier lan pipe Filter kudu diganti.

(4) Vakum, isi karo gas, mriksa tekanan rendah lan dhuwur (tekanan kurang 30-40 Psi, tekanan dhuwur 180-200 Psi).Yen meksa beda, mangga diagnosa sistem sadurunge mbukak sistem air conditioning.

(5) Priksa lan mbenerake volume lan viskositas lenga.Banjur nginstal kompresor ac otomatis.

leaking-AC-compressor

Paket lan Pangiriman

1. Paket: saben kompresor ac ing siji kothak, 4 pcs ing siji karton.
Packing Neutral utawa kothak werna karo Brand Bowente utawa minangka syarat.

2. Pangiriman: Miturut Express (DHL, FedEx, TNT, UPS), Miturut Laut, Udara, Sepur

3. Ekspor pelabuhan laut: Ningbo, China

4. Lead time: 20-30 dina sawise simpenan menyang akun bank kita.

Compressor Package