Kipas Angin Listrik Mobil

Kipas Angin Listrik Mobil

electric fan parts

Ingkipas pendingin listrik otomatiskasusun saka motor penggemar mobil lan bilah penggemar mobil.

Blades penggemar digawe saka bahan mentah OEM.Armature & spindle digawe nggunakake teknologi kanthi otomatis & ayunan & tumpukan.Tutup mburi kanggo casing njaba motor ditindakake kanthi perawatan permukaan sing cocog karo standar lingkungan Eropa.Sikat karbon kanggo motor digawe ing Jerman utawa Prancis.Produk kasebut ngalami tes suhu dhuwur / kurang, trowongan angin, kinerja pompa banyu listrik, kekerasan, kinerja motor, lan keseimbangan dinamis.Kualitas stabil lan kemasan kompak ora kuwatir babagan tabrakan utawa ekstrusi sing disebabake pangiriman barang.

Ana rong jinis penggemar listrik otomatis, siji yaikukipas pendingin radiator, liyane yaikukipas pendingin kondensor.

Auto Electric Fan

Radiator cooling fan

Mesin mobil kudu digawe adhem kanthi tepat ing lingkungan kerja kanthi suhu dhuwur supaya tetep bisa digunakake ing suhu sing cocog kanggo nyukupi syarat kinerja mesin sing apik, daya tahan, lan emisi knalpot.

Fungsi sakakipas pendingin radiatoriku supaya aliran udara luwih liwat radiator, nambah kapasitas boros panas saka radiator, nyepetake tingkat cooling saka coolant, lan ing wektu sing padha ngidini liyane online kanggo mili liwat engine kanggo njupuk adoh panas cemlorot dening engine.

How-Does-a-Radiator-Work.

Ingkipas pendingin engineminangka bagéyan penting saka sistem cooling kendaraan, iku utamané dipigunakaké kanggo boros panas engine lan boros panas coolant kanggo mesthekake yen engine ora nimbulaké suhu dhuwur lan malfunction.

Kinerja sakakipas pendingin radiatorlangsung mengaruhi efek boros panas saka engine, kang siji mengaruhi kinerja engine.Yen penggemar ora dipilih kanthi bener, bakal nyebabake pendinginan mesin sing ora cukup utawa kakehan, nyebabake kerusakan lingkungan kerja mesin, sing bakal mengaruhi kinerja lan umur layanan mesin.Kajaba iku, daya sing dikonsumsi dening penggemar kira-kira 5% nganti 8% saka daya output mesin.Ing tren ngupayakake perlindungan lingkungan lan konsumsi energi sing sithik, para penggemar uga narik perhatian liyane.

Panyebab masalah umum kipas pendingin radiator

1. Apa suhu banyu meets syarat: pembuangan radiator mobil Dina iki biasane dilakokno dening kontrol suhu elektronik.Mulane, umume, mung nalika suhu banyu ing mobil sampeyan tekan suhu sing nyukupi syarat, penggemar bakal mulai muter kanthi normal.Yen kurang banget, penggemar radiator ora bisa muter.Mula, nalika kipas radiator mobil sampeyan ora bisa diuripake, sampeyan kudu mriksa manawa suhu banyu cocog karo syarat kasebut.

2. Gagal relay: Yen suhu banyu nyukupi syarat, penggemar radiator mobil isih ora bisa digunakake, mula bisa uga ana masalah karo relay penggemar.Yen relay gagal, penggemar radiator mobil ora bisa digunakake.

3. Ana masalah karo saklar kontrol suhu: yen ora ana masalah karo loro aspèk ndhuwur, sampeyan kudu mriksa saklar kontrol suhu.Kadhangkala ana sawetara malfunctions ing panggonan iki, kang uga bakal nimbulaké operasi saka penggemar radiator mobil.A impact tartamtu, supaya sampeyan uga kudu mbayar manungsa waé kanggo pengawasan.

radiator cooling fan

Kipas Kondensor AC

Kondensor AC minangka komponen sing ngowahi refrigeran saka gas dadi cair supaya bisa mili liwat sistem AC.Amarga fungsi dhasar saka kondensor minangka penukar panas saka sistem AC, jumlah panas sing akeh bakal dibebasake sajrone proses owah-owahan saka negara gas dadi cair.Yen kondensor dadi panas banget, ora bakal bisa ngowahi refrigeran dadi bentuk pendingin sing dibutuhake kanggo ngasilake hawa adhem.Ingkipas kondensor ACdirancang kanggo njaga kondensor sing adhem supaya bisa terus ngowahi gas dadi cairan kanthi efisien lan njaga sistem AC kanthi normal.Penggemar sing rusak bisa nyebabake masalah ing kabeh sistem AC.

How_does_an_AC_works

pratandha sakakipas kondensor ACgagal

Biasane, nalika penggemar condenser gagal, kendaraan bakal nuduhake sawetara gejala.

1. Hawane ora adhem ora panas

Gejala pisanan kegagalan penggemar yaiku hawa sing teka saka ventilasi dadi panas.Masalah iki kedadeyan nalika kondensor dadi panas banget lan ora bisa ngowahi refrigeran dadi cairan sing adhem.Wiwit penggemar dirancang kanggo nyegah kondensor dadi panas, hawa panas saka ventilasi minangka salah sawijining pratandha pisanan yen penggemar ora bisa ngendheg kondensor.

2. Mobil overheat nalika idling

Gejala liyane sing bisa kedadeyan nalika penggemar gagal yaiku kendharaan overheat nalika idling karo AC diuripake.Sajrone proses konversi, kondensor AC bakal ngasilake panas sing akeh, sing bakal mengaruhi suhu sakabèhé mesin, cukup kanggo nimbulaké overheating.Umume, yen kendharaan obah, overheating bakal suda amarga aliran udara sing saya tambah lan pendinginan sing ditampa dening kondensor nalika kendaraan obah.

3. Ana mambu kobong nalika AC diuripake

Gejala liyane sing luwih serius saka kegagalan penggemar kondensor yaiku kendharaan wiwit ngetokake bau sing kobong.Nalika kondensor dadi panas banget, kabeh komponen sistem AC bakal dadi panas banget nganti pungkasane dadi panas banget kanggo ngobong lan mambu.Sing luwih suwe komponen kasebut overheat, luwih gedhe karusakan sing disebabake.Mulane, yen mambu sing kobong dideteksi nalika kondhisi hawa diuripake, priksa sistem kasebut sanalika bisa.

Wiwit penggemar condenser cools kuwi bagean penting saka sistem air conditioning, yen sampeyan nemokake sing AC ora bisa digunakake, dadi manawa kanggo mbayar manungsa waé kanggo sawijining operasi.Kipas angin sing rusak ora mung bakal gagal ngasilake hawa adhem nanging uga bakal ngrusak sistem AC amarga overheating.Yen sampeyan curiga ana masalah karo penggemar kondensor, priksa manawa sampeyan takon teknisi profesional kanggo mriksa kendaraan kasebut.Yen perlu, dheweke bakal bisa ngganti sampeyankipas kondensor ACkanggo ndandani sistem AC mobil.

Signs of AC condenser fan failure

Kipas angin listrikcara drive

Ana rong cara kanggo nyopir penggemar: drive langsung lan drive ora langsung.

Langsung drive

Direct drive tegese penggemar langsung diinstal ing crankshaft engine, utawa crankshaft drive penggemar kanggo muter liwat sabuk utawa pindah.Umume truk lan mesin konstruksi nggunakake metode nyopir iki.Anggere engine mlaku, penggemar muter synchronously karo crankshaft.Sampeyan kudu nyatet sing cara nyopir iki bakal akeh nggunakake daya engine.Petungan nuduhake yen penggemar nggunakake 10% saka daya engine ing maksimum.

autos-electrics-fans

Supaya bisa nyuda konsumsi daya saka mesin dening penggemar, lan ing wektu sing padha supaya overcooling kang ndadékaké kanggo overcooling saka engine lan wektu mesin dadi panas banget dawa, engine saiki umume nggunakake kopling penggemar kanggo ngontrol wektu apa. lan kacepetan rotasi penggemar.Kopling kipas kasusun saka tutup ngarep, omah, piring nyopir, piring sing didorong, piring katup, poros penggerak, sensor suhu bimetal, poros piring katup, bantalan, kipas angin, lsp. Prinsip kerjane iku kanggo aran tank banyu dening piring bimetallic Suhu wis kontrol dening deformasi saka bimetal kanggo ngontrol wektu lan amba bukaan tutup.Nalika suhu tank banyu kurang, piring tutup ditutup, lenga silikon ora mlebu ing ruang kerja, penggemar dipisahake saka driveshaft, ora muter, lan intensitas pendinginan kurang;Viskositas dhuwur ndadekake penggemar lan poros drive digabungake, lan loro muter synchronously, kacepetan penggemar luwih, lan kakiyatan cooling luwih.Sing luwih amba mbukak saka piring tutup, lenga silikon liyane lumebu ing kamar apa, nyedhaki penggemar lan poros drive digabungake, lan kacepetan penggemar sing luwih dhuwur, saéngga nyadari imbuhan saka intensitas cooling.

Electro-Magnetic_Fan

Yen kopling penggemar ora bisa digabungake karo poros drive amarga gagal tartamtu, penggemar ora bisa tansah muter ing kacepetan dhuwur, lan kakiyatan cooling kurang.Nalika mobil mlaku ing beban dhuwur, bisa nimbulaké Gagal suhu banget.Kanggo ngindhari kahanan kasebut, ana piranti darurat ing kopling penggemar lan piring ngunci ing omah.Anggere pin piring ngunci dipasang menyang bolongan ing piring aktif lan meneng wis tightened, omah bisa disambungake menyang batang drive.Sakabèhé, penggemar mlaku bebarengan karo poros drive.Nanging ing wektu iki, iku mung gumantung ing drive pin lan ora bisa digunakake kanggo dangu, lan penggemar tansah ing kakiyatan cooling paling, kang ora kondusif kanggo anget-up saka engine.Salah siji cara kanggo ngadili kegagalan kopling kipas yaiku: nalika suhu mesin normal, puterake bilah kipas kanthi tangan.Yen sampeyan bisa ngrasakake resistensi sing luwih gedhe, kopling penggemar normal;yen kopling penggemar duwe resistance cilik ing wektu iki, bisa diputer kanthi gampang, tegese kopling penggemar wis rusak.

electric fan clutch

drive ora langsung

Ana rong mode drive ora langsung saka penggemar, siji listrik lan liyane hidrolik.

Kaping pisanan sing listrik.

Ingpenggemar cooling otomatisumume mobil lan mobil penumpang yaiku listrik, yaiku, motor digunakake kanggo langsung nyopir rotasi penggemar.Ingpenggemar listriknduweni struktur prasaja, tata letak trep, lan ora nganggo daya engine, kang mbenakake ekonomi bahan bakar mobil.Kajaba iku, panggunaan penggemar listrik ora mbutuhake pamriksa, pangaturan, utawa panggantos sabuk penggerak penggemar, saéngga nyuda beban kerja perawatan.Ana rong penggemar listrik ing model umum.Kipas loro kasebut ukurane padha, siji gedhe lan siji cilik.Sawetara model duwe kipas kondensor AC.Dheweke mutusake penggemar adhedhasar suhu banyu mesin lan apa AC diuripake.Kacepetan wiwitan lan operasi mesin.

radiator fan double

awalpenggemar listrikwis sirkuit kontrol relatif prasaja lan logika kontrol.Padha mung dikontrol dening saklar kontrol suhu lan saklar tekanan AC, nyukupi kondisi saklar lan kanthi otomatis nguripake kipas.Saklar kontrol suhu dipasang ing tangki banyu kanggo langsung ngrasakake suhu coolant.Iku bener saklar resistance loro-tingkat.Resistance internal dipérang dadi rong tingkat, sing ngontrol operasi dhuwur lan kacepetan penggemar.Nalika suhu banyu ngluwihi 90 ° C, pindah pisanan saka saklar kontrol suhu diuripake, lan penggemar muter ing kacepetan kurang, kang nduweni kapasitas boros panas kurang kanggo tank banyu;nalika suhu banyu ngluwihi 105 ° C, pindah kapindho saklar kontrol suhu diuripake lan penggemar muter ing kacepetan dhuwur.Tambah aliran udara liwat tank banyu lan nambah intensitas cooling.Yen kondhisi hawa diuripake, saklar tekanan AC bakal langsung menehi sinyal menyang penggemar listrik, lan kipas listrik langsung mlaku, preduli saka suhu banyu.

control logic of electric fan

Sistem kontrol elektronik otomotif saiki saya tambah rumit, lan logika kontrol penggemar listrik uga saya tambah rumit.Umume, unit kontrol mesin digunakake kanggo ngontrol wiwitan lan operasi penggemar listrik, lan paramèter mesin lan lingkungan saubengé dianggep sacara komprehensif.Ana mode operasi darurat, sing luwih hemat energi, supaya bisa nggayuh tujuan hemat energi lan nyuda konsumsi.Nanging iki uga ndadekke cacat kontrol sinyal rumit lan pangopènan angel.Contone, sinyal suhu coolant engine ilang, sinyal suhu stopkontak tank banyu ilang, unit kontrol engine bakal nglatih penggemar listrik kanggo mbukak ing kacepetan dhuwur kanggo nyegah engine saka suhu dhuwur;sinyal sensor tekanan dhuwur AC ilang, lan sistem air conditioning bakal pitunjuk kanggo mungkasi digunakake;ana kahanan khusus banget, Sing nalika sinyal kacepetan kendaraan ilang, engine bakal salah mikir sing mobil wis nyopir ing kacepetan dhuwur, lan penggemar listrik uga bakal didhawuhi muter ing kacepetan dhuwur.

Cara penggerak penggemar ora langsung liyane yaiku drive hidrolik, sing biasane digunakake ing excavator lan sawetara mesin sing digawe adhem.Penggemar dipasang ing motor hidrolik.Nalika mesin diwiwiti lan suhu tekan tingkat tartamtu, sirkuit lenga saka motor hidrolik disambungake lan motor mlaku kanggo nyopir penggemar kanggo muter kanggo nyedhiyakake aliran udara sing adhem kanggo mesin.Kacepetan rotasi penggemar bisa dikontrol dening motor hidrolik, kacepetan rotasi kurang nalika suhu banyu kurang, lan kecepatan rotasi dhuwur nalika suhu banyu dhuwur.Daya motor hidrolik excavator asalé saka pompa hidrolik, lan daya motor hidrolik mesin sing digawe adhem hawa asalé saka pompa lenga.

hydraulic drive fan