Kompresor Bitzer Kab

  • Bitzer 4NFCY Bus AC Compressor for Bus HVAC 

    Bitzer 4NFCY Bus Kompresor AC kanggo Bus HVAC

    Nomer BWT: 21-10837

    1. Kompresor asli merek Bitzer

    2. Njamin kapasitas cooling maksimum kanggo bus air conditioning with1450rpm

    3. Cocokake macem-macem jinis kopling

    4. Urip layanan dawa thanks kanggo linuwih dhuwur lan awet ing kualitas BITZER

    5. Efisiensi dhuwur lan dut lancar lancar kanggo ganti rugi massa dinamis

    6. Emisi lenga minimal amarga pamisah lenga internal.

    7. CE