Blower Motor

Motor blower minangka sumber udara saka hawa adhem lan panas ing stopkontak AC.Tanpa motor blower, AC uga bisa adhem utawa panas.Mung ing interior sing kudu diunekake dening blower kanggo entuk efek pendinginan utawa pemanasan.Proses perawatan permukaan tutup mburi omah motor cocog karo standar perlindungan lingkungan Eropa.Sikat karbon motor saka Jerman.Produk kasebut wis ngalami tes suhu dhuwur lan sithik, tes trowongan angin, tes kinerja pompa banyu listrik, tes kekerasan, tes kinerja motor, lan tes keseimbangan dinamis blade angin.Kualitas stabil lan packing tliti.Ora perlu kuwatir babagan squeezing lan tabrakan sing disebabake dening kiriman.