Alat Casing Pipa AC Otomatis kanggo selang lan fitting kulkas

Spesifikasi:

Nomer BWT: 37-10390

Kanggo ukuran selang lan fitting: 6 # 8 # 10 # 12 #

Kanggo rincian liyane sampeyan bisa ngirim kita priksaan.


Detail Produk

Tag produk

Pandhuan Instalasi:

QQ截图20200910100521 QQ截图20200910100526

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No

Jeneng Parts

QTY

1

Push-narik klem cepet

1

2

Hexagon soket bolt

1

3

Cangkring ngalih 1

1

4

Dasar gedhe

1

5

Push-narik klem cepet

1

6

Dasar cilik

1

7

Hexagon soket bolt

1

8

Cangkring ngalih 2

1

9

Klem selang

2

10

Klem pas

1

Instalasi lan debugging:

1. Pasang pangkalan cilik No. 6 miturut posisi sing cocog karo basis gedhe No.

2. Selehake rong bagéyan saka No.. 9 selang Clamps ngelawan saben liyane, busur padha kudu diselehake cocog.Spesifikasi: 6 # 8 # 10 # 12 #;

3. Selehake klem pas No.

4. Nyetel tightness kanthi nyetel bolts No.. 2 lan No.. 7;saben basa gedhe lan basa cilik duwe bolt nyetel;

Instruksi produk langkah:

1. Ngencengi hoses AC saka specifications beda liwat No. 5 push-narik clamp cepet, tightness bisa diatur dening No.. 7 bolts, ing wektu sing padha cadangan cukup dawa selang air conditioning ing mburi No 3 obah Chuck ;

2. Selehake fittings air conditioner ing No.

3, Push lan narik No. 1 push-narik clamp cepet kanggo masang air conditioner pas menyang selang air conditioner;

4. Loosen No. 5 push-pull clamp cepet lan No. 1 push-pull clamp cepet;

5, Kanthi ngganti Clamps selang beda lan Clamps fitting beda sampeyan bisa éling model konversi beda specifications saka hoses lan fitting air conditioner.

 

Packing & Pengiriman:

1. packing Neutral utawa kothak werna karo Brand Bowente utawa minangka syarat.
2. Lead time: 10-20 dina sawise simpenan menyang akun bank kita.
3. Pengiriman: Miturut Express (DHL, FedEx, TNT, UPS), Miturut Laut, Udara, Sepur
4. Ekspor pelabuhan laut: Ningbo, China

Delivery (复制)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: