Kompresor

Kompresor AC mobil minangka jantung sistem AC lan sumber daya kanggo refrigeran kanggo sirkulasi ing sistem kasebut.Nalika kompresor ac otomatis dianggo, nyedot ing suhu kurang, refrigerant cair tekanan rendah, lan ngeculake refrigerant gas tekanan dhuwur saka ujung discharge.Kompresor mobil mung tanggung jawab kanggo ngompres lan ngeterake uap refrigeran ing AC, lan ora bisa refrigerate dhewe.Ora ana bocor, ora ana gangguan sing ora normal, lan tekanan sing cukup minangka produk sing berkualitas.Kompresor dipérang dadi rong jinis: pamindahan immutable lan pamindahan variabel.Miturut prinsip kerja sing beda-beda, kompresor AC bisa dipérang dadi kompresor pamindahan tetep lan kompresor pamindahan variabel.Miturut cara kerja sing beda-beda, kompresor umume bisa dipérang dadi jinis reciprocating lan rotary.Kompresor reciprocating umum kalebu jinis rod penghubung crankshaft lan jinis piston aksial, lan kompresor rotary umum kalebu jinis rotary vane lan jinis gulung.