Kondensor

Kondensor AC mobil ngowahi gas utawa uap dadi cairan, lan mindhah panas ing tabung menyang udhara cedhak tabung kanthi cepet banget.Proses kerja kondensor minangka proses eksotermik, saengga suhu kondensor relatif dhuwur.Kita bisa ngasilake inti sing nggunakake macem-macem teknologi, kayata jinis aliran paralel, jinis serpentine, jinis pipa-ngembangake & jinis komponen multilayer kanggo kondensor & evaporator, miturut panjaluk pelanggan.Amarga kemampuan R&D lan inovasi, model anyar bisa dikembangake miturut gambar & sampel sing diwenehake dening pelanggan.Produk sing digunakake kanggo ndhukung layanan & pasar sawise-sale ditrapake kanggo macem-macem model mobil kalebu Mercedes Benz, BMW, Volkswagen, Opel, Ford, TOYOTA, Honda, lan Renault lan sapiturute.Ana luwih saka 1000 jinis model saben kondensor & evaporator saiki.Kanthi macem-macem peralatan pangukuran kaya detektor bocor helium, detektor bocor nitrogen lan peralatan inspeksi banyu otomatis lengkap, kita bisa ngontrol kualitas produk kanthi ketat lan nindakake inspeksi lengkap nalika dikirim.Sampeyan mung bisa ngaso njamin!

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2