DIESEL AIR lan WATER PARKING HEATER

Spesifikasi:

Nomer BWT: 52-10051
Range Tegangan Operasi: DC10.5V-16V
Short-tem Daya Maksimum: 8~10A
Konsumsi Daya Rata-rata: 1.8 ~ 4A
Tipe Gas: Diesel / Bensin
Daya Kalor Bahan Bakar (W): 2000/4000
Konsumsi Bahan Bakar (ml/h): 240~270/510~550
Volume Pangiriman Udara Anget (m3 / jam): 287 maks
Kapasitas Tangki Banyu: 10L
Tekanan Maksimum Pompa Banyu: 0.35Mpa
Tekanan Maksimum Sistem: 0.35Mpa
Dirating Tegangan Pasokan Listrik: ~ 220V/110V
Daya Pemanasan Listrik: 900W / 1800W
Boros Daya Listrik: 3.9A / 7.8A /;7.8A/15.6A


Detail Produk

Tag produk

Pemanas parkir minangka piranti pemanas ing papan sing ora gumantung saka mesin mobil.
Umumé, pemanas parkir dipérang dadi rong jinis:pemanas banyus lan pemanas online miturut medium.Miturut jinis bahan bakar, dipérang dadi pemanas bensin lan pemanas diesel.
Prinsip kerjane yaiku nggunakake baterei lan tangki bahan bakar mobil kanggo nyedhiyakake tenaga cepet lan bahan bakar sing sithik, lan nggunakake panas sing diasilake kanthi ngobong bensin utawa diesel kanggo panas banyu sirkulasi mesin kanggo nggawe mesin wiwitan panas, ing wektu sing padha kanggo panas kamar drive.

Gambar rinci:

40
42
41
43

Spesifikasi:
Nomer BWT: 52-10051
Tegangan: DC 12 V
Range Tegangan Operasi: DC10.5V-16V
Short-tem Daya Maksimum: 8~10A
Konsumsi Daya Rata-rata: 1.8 ~ 4A
Tipe Gas: Diesel / Bensin
Daya Kalor Bahan Bakar (W): 2000/4000
Konsumsi Bahan Bakar (ml/h): 240~270/510~550
Volume Pangiriman Udara Anget (m3 / jam): 287 maks
Kapasitas Tangki Banyu: 10L
Tekanan Maksimum Pompa Banyu: 0.35Mpa
Tekanan Maksimum Sistem: 0.35Mpa
Dirating Tegangan Pasokan Listrik: ~ 220V/110V
Daya Pemanasan Listrik: 900W / 1800W
Boros Daya Listrik: 3.9A / 7.8A /;7.8A/15.6A
Suhu Woking (Lingkungan): -25 ℃ ~ + 40 ℃
Woking Altitude: ≤5000m
Bobot (kg): 15.6kg
Ukuran (mm): 510x450x300
 
Nemtokake kualitas pemanas yaiku stabilitas papan pemanas lan rasio udara-kanggo-lenga
Ignition plug: Kyocera
Batu bakar: stainless steel.
Pompa lenga: Ana merek Jerman Thomas, nanging kualitas pompa lenga domestik saiki stabil banget lan jurang ora apik.
Cylinder head gasket: non-asbestos cylinder head gasket
Kanthi aksesoris tahan api
Awak aluminium liwat 2
 
Produk sing gegandhengan:

 

Trans No. Gambar Katrangan
52-10045  44 Pemanas parkir udhara 2KW
Daya termal (w): 2000W
Bahan bakar: bensin/diesel
Rated voltase: bensin 12V;diesel 12 V/24 V
Konsumsi bahan bakar (1 / h): bensin 0,14 ~ 0,27;diesel 0,12 ~ 0,24
Dirating konsumsi daya (W): 14~29
Suhu Woking (Lingkungan): -40 ℃ ~ + 35 ℃
Woking dhuwur: ≤5000m
Bobot (kg): 2.6kg
Ukuran (mm): 323x120x121
52-10046  45 Pemanas parkir udhara 2.2KW
Daya termal (w): 2000W
Bahan bakar: bensin/diesel
Rated voltase: bensin 12V;diesel 12 V/24 V
Konsumsi bahan bakar (1 / h): bensin 0,14 ~ 0,27;diesel 0,12 ~ 0,24
Dirating konsumsi daya (W): 14~29
Suhu Woking (Lingkungan): -40 ℃ ~ + 35 ℃
Woking dhuwur: ≤5000m
Bobot (kg): 2.6kg
Ukuran (mm): 323x120x121
52-10047  46 Pemanas parkir udhara 4KW
Daya termal (w): 4000W
Bahan bakar: bensin/diesel
Rated voltase: bensin 12V;diesel 12 V/24 V
Konsumsi bahan bakar (1 / h): bensin 0,18 ~ 0,54;diesel 0,11 ~ 0,51
Dirating konsumsi daya (W): 9 ~ 40
Suhu Woking (Lingkungan): -40 ℃ ~ + 35 ℃
Woking dhuwur: ≤5000m
Bobot (kg): 4.5kg
Ukuran (mm): 371x140x150
52-10048  47 Pemanas parkir udhara 5KW
Daya termal (w): 5000W
Bahan bakar: bensin/diesel
Rated voltase: bensin 12V;diesel 12 V/24 V
Konsumsi bahan bakar (1 / h): bensin 0,23 ~ 0,69;diesel 0,19 ~ 0,63
Dirating konsumsi daya (W): 15~90
Suhu Woking (Lingkungan): -40 ℃ ~ + 35 ℃
Woking dhuwur: ≤5000m
Bobot (kg): 5.9kg
Ukuran (mm): 425x148x162
52-10049  48 LPG UDARA lan banyu PARKING HEATER
Tegangan: DC 12 V
Range Tegangan Operasi: DC10.5V ~ 16V
Short-tem Daya Maksimum: 5.6A
Konsumsi Daya Rata-rata: 1.3A
Tipe Gas: LPG (Propane/Butane)
Daya Kalor Bahan Bakar (W): 2000/4000/6000
Konsumsi Bahan Bakar (g/h): 160/320/480
Volume Pangiriman Udara Anget (m3/jam): 287 maks
Kapasitas Tangki Banyu: 10L
Tekanan Maksimum Pompa Banyu: 0.35Mpa
Tekanan Maksimum Sistem: 0.35Mpa
Dirating Tegangan Pasokan Listrik: ~220V/110V
Daya Pemanasan Listrik: 900W / 1800W
Boros Daya Listrik: 3.9A / 7.8A
Suhu Woking (Lingkungan): -25 ℃ ~ + 40 ℃
Woking dhuwur: ≤1500m
Bobot (kg): 15.6kg
Ukuran (mm): 510x450x300

Packing & Pengiriman:
1. packing Neutral utawa kothak werna karo Brand Bowente utawa minangka syarat.
2. Lead time: 10-20 dina sawise simpenan menyang akun bank kita.
3. Pengiriman: Miturut Express (DHL, FedEx, TNT, UPS), Miturut Laut, Udara, Sepur
4. Ekspor pelabuhan laut: Ningbo, China

33

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: