Kompresor Listrik Kab

Kompresor listrik utamane digunakake kanggo tambahan lan modifikasi truk, mesin konstruksi lan truk, kabeh jinis kendaraan listrik murni, traktor, kapal, lan liya-liyane. Fitur Kompresor AC Listrik: 1. Kanthi konsumsi daya listrik sing luwih murah, kapasitas pendinginan sing luwih gedhe. bisa digayuh, lan kapasitas cooling bisa tekan 2.2kw Ndhuwur, konsumsi daya≤1kw, rasio efisiensi energi> 2.0, kapasitas cooling stabil 2. Kompresor langsung mimpin dening sumber daya, karo kurang geter lan kurang gangguan 3. Struktur prasaja , ukuran cilik, bobot entheng, efisiensi volumetrik dhuwur 4. Tuan rumah nduweni sawetara bagean, operasi sing dipercaya, otomatisasi sing dhuwur, instalasi lan panggunaan sing gampang, lan tingkat kegagalan sing sithik Bisa dirancang lan diprodhuksi miturut kabutuhan pelanggan sing beda: listrik kompresor kanthi kacepetan 3000rpm-6500rpm, daya listrik 500w-1.5kw, kapasitas refrigerasi 1kw-3kw.