Kipas Angin Listrik

Penggemar listrik digunakake kanggo ngedhunake suhu tangki banyu lan dikontrol dening termostat.Nalika suhu banyu munggah menyang wates ndhuwur, termostat bakal nguripake daya lan penggemar bakal miwiti digunakake.Nalika suhu banyu mudhun menyang wates ngisor, termostat bakal mateni daya lan kipas bakal mandheg.Umume penggemar Spal duwe motor anti banyu sing dirancang kanggo mlaku nganti pirang-pirang taun.Delengen akeh penggemar sing katon kaya penggemar Spal?Waca bandingaken karo pembuangan Spal?Kabeh wong liya nyoba nyalin Spal.Dheweke nyoba nyalin Spal amarga ngerti manawa Spal minangka penggemar pendinginan sing paling apik.Penggemar Spal digawe ing Italia lan dipercaya banget.Penggemar Spal kita duwe umur layanan 12.000 nganti 15.000 jam, lan sikat kabin diimpor saka AVO France.Kita bisa menehi garansi 1,5 nganti 2 taun.