Evaporator inti

Penguapan minangka proses fisik kanggo ngowahi cairan dadi gas.Umumé, evaporator minangka obyek sing ngowahi zat cair dadi gas.Ana akeh evaporator ing industri, salah sijine yaiku evaporator sing digunakake ing sistem pendinginan.Evaporator minangka bagéyan sing penting banget saka papat bagéan utama kulkas.Cairan kondensasi suhu rendah ngliwati evaporator, ngganti panas karo hawa njaba, nguap lan nyerep panas, lan entuk efek pendinginan.Evaporator utamane kasusun saka rong bagean, kamar pemanasan lan kamar penguapan.Kamar dadi panas nyedhiyakake panas sing dibutuhake kanggo penguapan menyang cairan kanggo ningkatake nggodhok lan penguapan cairan kasebut;kamar penguapan rampung misahake gas lan fase Cairan.