Exhaust Manifold

Manifold exhaust disambungake karo blok silinder mesin, lan gas exhaust saben silinder diklumpukake lan dipandu menyang manifold exhaust kanthi pipa cabang.Keperluan utama yaiku nyuda resistensi exhaust sabisa-bisa lan ngindhari gangguan ing antarane silinder.Nalika exhaust banget klempakan, silinder bakal ngganggu saben liyane, yaiku, nalika siji silinder kesel, iku mung kenek gas exhaust undischarged saka silinder liyane.Kanthi cara iki, bakal nambah resistance exhaust, saéngga ngurangi output engine.Solusi kanggo misahake exhaust saben silinder sabisa, siji cabang kanggo saben silinder, utawa siji cabang kanggo rong silinder, lan kanggo lengthen saben cabang sabisa lan wangun iku independen kanggo ngurangi pengaruh bebarengan saka gas ing. tabung beda.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2