Katup Expansion

Katup ekspansi umume dipasang ing antarane silinder panyimpenan Cairan lan evaporator.Katup ekspansi nyebabake suhu medium lan refrigeran cair tekanan dhuwur dadi suhu rendah lan uap udan tekanan rendah liwat throttling, banjur refrigeran nyerep panas ing evaporator kanggo entuk efek pendinginan.Katup ekspansi ngontrol aliran katup liwat owah-owahan superheat ing mburi evaporator kanggo nyegah kedadeyan Pemanfaatan sing ora cukup saka area evaporator lan ketukan silinder.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2