Pitakonan

Kepiye carane njamin kualitas sampeyan?

Kabeh produk kita diuji lan dipriksa kanthi kaku sadurunge dikirim, kanggo mesthekake kualitas sing bisa gawe marem para pelanggan.Salajengipun, garansi setaun sing ana gandhengane karo produk utama diwenehake.

Apa syarat pembayaran sampeyan?

T / T, L / C, Western Union, Money Gram, Pay Pal kasedhiya.Sampeyan bisa nemokake informasi bank ing P/I.Biasane simpenan 30% nalika konfirmasi P / I lan imbangan 70% sadurunge dikirim.

Kepiye carane ngirim barang?

Kita bisa ngirim barang kanthi segara, kanthi udara, kanthi ekspres (DHL, TNT, UPS, EMS, lan FEDEX).Kita duwe forwarder kerjasama dhewe supaya bisa entuk rega sing kompetitif lan ngirim ing wektu sing cendhak.Mesthi sampeyan bisa milih agen dhewe minangka penak.

Apa wektu pangiriman sampeyan?

Barang bakal dikirim metu ing 2-5 dina yen ing Simpenan, ing bab 30 dina kanggo produksi massal sawise simpenan menyang akun bank kita.

Apa syarat packing sampeyan?

Kita bisa nyedhiyani pelanggan karo kemasan netral utawa kothak warna kanthi merek kita dhewe.

Sampeyan bisa nyedhiyani kita karo sampel?

Manawa, kita bisa nyedhiyani pelanggan karo sampel kanggo testing kualitas yen kita duwe saham.

Apa MOQ sampeyan?

Iku miturut produk sing dibutuhake.Kita bisa ngedol produk ing jumlah cilik yen kita duwe cukup saham.

Apa sampeyan bisa nggawe produk miturut syarat kita?

Mesthi, kita bisa nindakake iku kanggo sampeyan.Sampeyan bisa ngirim gambar teknis utawa conto lan kita bisa mriksa sampeyan.Kita uga bisa ngembangake cetakan anyar kanggo para pelanggan miturut syarate.