Handheld Manual Hydraulic Hose Crimping Tool

Spesifikasi:

Nomer BWT: 37-10291

Handheld Hydraulic Hose Crimping Tool

Gaya piston: 80KN

Perjalanan maksimal piston: 14mm

Ukuran selang: Diameter nominal, Dn, 5/16″~5/8″

Kelompok modul standar:7

Mode operasi: Manual

Suhu sekitar:-10~60°C

Kekuatan lengan≤75kg

Crimping wektu: bab 10s

Tingkat swara: ≤10db (Ora dideteksi)

Garansi: 18 wulan

MOQ: 4 PCS


Detail Produk

Tag produk

Minangka alat crimping portabel, crimper hidrolik ditrapake kanggo sambungan sealing selang karet lan sambungan selang sing gegandhengan.

lan aksesoris sing cocog karo modul desain.Aplikasi liyane bakal dianggep minangka aplikasi sing ora ditemtokake.

Perusahaan kita ora bakal ngaku tanggung jawab kanggo karusakan apa wae sing ditindakake dening aplikasi sing ora ditemtokake, apa crimper hidrolik digunakake dening manufaktur liyane utawa perusahaan kita.

Aplikasi tartamtu kalebu tundhuk karo pandhuan panggunaan, syarat pamriksa lan pangopènan lan instruksi safety panggunaan liyane.

Minangka alat crimping portabel, crimper hidrolik ora bakal digunakake kanggo acara tetep.Sembarang alat aplikasi pasukan tambahan bakal digunakake, utawa karusakan permanen kanggo peralatan bakal kelakon.

NO.

Spesifikasi hose diwenehi kondisi

Diameter njero selang Ukuran selang Diameter njaba

Selang pas diameteripun njaba

Tetembungane

6 SRB

5/16” Dn8 Φ8 ± 0.4 Φ14.5 ~ 16.5 Sambungan baja Al joint Φ19.5 Φ17.5 Dn8 Selang tembok tipis

8SRB, 6

5/16” Dn8 Φ8 ± 0.4 Φ18.5 ~ 20.5 Sambungan baja Al joint Φ23,5 Φ21,5 Dn8 Selang tembok kandel
13/32", 3/8" Dn10 Φ10 ~ 11.5 Φ16.5 ~ 20.5 Sambungan baja Al joint Φ23,5 Φ21,5 Dn10 Selang tembok tipis

8

13/32” Dn10 Φ10 ~ 10.5 Φ22 ~ 23.5 Sambungan baja Al joint Φ26.5 Φ24.6 Dn10 Selang tembok tebal

10 SRB

1/2” Dn13 Φ12.4 ~ 13.5 Φ19.5 ~ 22 Al gabungan Φ25 Dn13 Selang tembok tipis

10

1/2” Dn13 Φ12.4 ~ 13.5 Φ23 ~ 25.5 Sambungan baja Al joint Φ27.7 Φ25.5 Dn13 Selang tembok kandel

12 SRB

5/8” Dn16 Φ14.8 ~ 16 Φ22.5 ~ 25 Al gabungan Φ27.8 Dn16 Selang tembok tipis

12

5/8” Dn16 Φ15 ~ 16.5 Φ28 ~ 29.5 Al gabungan Φ32.5 Dn16 Selang tembok kandel

Gambar rinci:

hydraulic crimper tools

Packing & Pengiriman

1. Packing: Saben ing siji kothak, 4 pcs ing siji karton.

Packing Neutral utawa kothak werna karo Brand Bowente utawa minangka syarat.

2. Lead time: 10-20 dina sawise simpenan menyang akun bank kita.

3. Pengiriman: Miturut Express (DHL, FedEx, TNT, UPS), Miturut Laut, Udara, Sepur

4. Ekspor pelabuhan laut: Ningbo, China

1

aaa


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: