Pemanas diesel parkir portabel horisontal 2KW 12V/24V/220V 6 lubang

Spesifikasi:

Nomer BWT: 52-10078
Daya: 2000W
Tegangan: 12V/24V/220V
Konsumsi bahan bakar: 0,1-0,2 / h
pangayoman voltase kurang: 10.5V
Proteksi tegangan dhuwur: 16V / 32V
Proteksi overheating: 180 ℃
Suhu kerja: -50 ℃ nganti + 50 ℃


Detail Produk

Tag produk

Pemanas parkir minangka piranti pemanas ing papan sing ora gumantung saka mesin mobil.Umumé, pemanas parkir dipérang dadi rong jinis: pemanas banyu lan pemanas udara miturut medium.Miturut jinis bahan bakar, dipérang dadi pemanas bensin lan pemanas diesel.Prinsip kerjane yaiku nggunakake baterei lan tangki bahan bakar mobil kanggo nyedhiyakake tenaga cepet lan jumlah bahan bakar sing cilik lan nggunakake panas sing diasilake kanthi ngobong bensin utawa diesel kanggo panas banyu sirkulasi mesin kanggo nggawe mesin wiwitan panas, ing wektu sing padha kanggo panas kamar drive.Spesifikasi:BWT No: 52-10078 Daya: 2000W Tegangan: 12V/24V/220V Konsumsi bahan bakar: 0.1-0.2/h Proteksi tegangan rendah: 10.5V Proteksi voltase dhuwur: 16V/32V Proteksi overheating: 180 ℃ Suhu Kerja: -50 ℃ nganti + 50 ℃Gambar rinci:

52-10077 (1)

52-10077 (2)

52-10077-1

52-10077 (3)

Diesel heater (3)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: