HS18 kompresor kopling magnetik 1A 137.5MM 12V

Spesifikasi:

Nomer BWT: 21-20192

Dhiameter: 137.5

Tipe Alur Sabuk: 1A

Ukuran bantalan: 30*55*23

Hub Axlehole: 13.5*21*0.5

Tegangan Rated: 12 V

Kompresor: Halla

No/Model/Taun Kompresor: HS18

MOQ: 20 PCS


Detail Produk

Tag produk

Gambar rinci:

HS18 compressor magnetic clutch 1A 137.5MM 12V

Produk sing gegandhengan:

HCC / Ford / Visteon
HCC / HS

21-20201

1 Dhiameter: 124/120
Alur: 6PK
Bantalan: 35x52x20
Tegangan: 12 V
Kompresor: HS18
Hyundai

21-20524

2 Dhiameter: 132.5 / 128
Alur: 6PK
Bantalan: 30x55x23
Tegangan: 12 V
Kompresor: HS18
Hyundai, Kia

21-20391

3 Dhiameter: 122.5 / 118
Alur: 6PK
Bantalan: 30x52x22
Tegangan: 12 V
Kompresor: HS18
Hyundai, Kia

21-20711

4 Dhiameter: 124/120
Alur: 6PK
Bantalan: 30x52x22
Tegangan: 12 V
Kompresor: HS18
Hyundai

21-20712

 5 Dhiameter: 121/120
Alur: 7PK
Bantalan: 30x55x23
Tegangan: 12 V
Kompresor: HS18
Hyundai

21-20726

 6 Dhiameter: 120
Alur: 6PK
Bantalan: 35x52x20
Tegangan: 12 V
Kompresor: HS18
Hyundai, Kia

21-20727

 7 Dhiameter: 123
Alur: 7PK
Bantalan: 30x52x22
Tegangan: 12 V
Kompresor: HS20
Hyundai

Kaluwihan:

Seri kopling kalebu 5H, 7H, 10P, V5, CVC, DKS, FS10, MA, DLQT&SS lsp. Kanggo nyedhiyakake macem-macem kopling lengkap kanggo para pelanggan, kita tansah nyimpen persediaan sing cukup.Kanggo nyedhiyakake layanan sing apik kanggo pelanggan global, kita duwe prosedur produksi sing maju & ketat, sistem manajemen sing ketat & ilmiah uga sistem inspeksi kualitas profesional & sampurna.

Packing & Pengiriman

1.Packing: 4pcs utawa 10pcs utawa 20pcs ing siji karton.

Packing Neutral utawa kothak werna karo Brand Bowente utawa minangka syarat.

2. Lead time: 20-30 dina sawise simpenan menyang akun bank kita.

3. Pengiriman: Miturut Express (DHL, FedEx, TNT, UPS), Miturut Laut, Udara, Sepur

4. Ekspor pelabuhan laut: Ningbo, China

KC-88 Nissan compressor magnetic clutch 7PK 115MM 12V2210 KC-88 Nissan compressor magnetic clutch 7PK 115MM 12V2211

Garansi:

1 taun sawise pangiriman.Yen produk ora bisa digunakake kanthi bener kaya sing diterangake sajrone 1 taun, lan kabukten salah, kita bakal menehi layanan ijol-ijolan mung kanggo item tartamtu sing padha.

Lini produksi:

Proses produksi tertib

KC-88 Nissan compressor magnetic clutch 7PK 115MM 12V2456

KC-88 Nissan compressor magnetic clutch 7PK 115MM 12V2458

KC-88 Nissan compressor magnetic clutch 7PK 115MM 12V2459

KC-88 Nissan compressor magnetic clutch 7PK 115MM 12V2460


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: