Kopling Magnetik

Kopling elektromagnetik saka AC mobil minangka piranti transmisi daya antarane mesin mobil lan kompresor AC mobil.Kompresor AC mobil didorong dening mesin mobil liwat kopling elektromagnetik.Umume kasusun saka gulungan, katrol, lan cangkir nyedhot.Koil kopling kita digawe saka tembaga.Saben pesawat cangkir nyedhot wesi wis lulus test pesawat jitter.Pengisap Bakelite digawe saka bahan impor, kanthi torsi 110-120KG (pabrik asli umume 85KG).Stok kopling AC mobil cukup, lan jumlah cilik bisa dipesen.