Energi Anyar AC

Pendingin udara parkir truk minangka jinis AC ing mobil.Nuduhake operasi terus-terusan AC kanthi sumber daya DC baterei on-board (12V / 24V / 36V) sajrone parkir lan ngenteni lan istirahat, lan pangaturan lan kontrol suhu, kelembapan, tingkat aliran, lan paramèter liyane. online sekitar ing mobil kanggo kebak ketemu comfort cooling kabutuhan piranti driver truk saka.Amarga watesan daya baterei onboard lan pengalaman pangguna sing ora apik kanggo dadi panas ing musim dingin, AC parkir utamane yaiku AC sing digawe adhem siji.Umume kalebu sistem conveying medium kadhemen, peralatan sumber kadhemen, peralatan terminal, etc. lan sistem tambahan liyane.Utamane kalebu kondensor, evaporator, sistem kontrol listrik, kompresor, kipas, lan sistem pipa.Piranti terminal nggunakake energi kadhemen saka transmisi lan distribusi khusus kanggo ngatasi kondisioner hawa ing kabin lan nyedhiyakake lingkungan istirahat sing nyaman kanggo sopir truk.Pemanas parkir minangka piranti pemanas onboard sing ora gumantung saka mesin mobil lan duwe pipa bahan bakar, sirkuit, piranti pemanas pembakaran, lan piranti kontrol.Tanpa miwiti mesin, mesin mobil lan taksi sing diparkir ing suhu sing kurang lan lingkungan sing adhem nalika musim dingin bisa dadi panas.Rampung ngilangi nyandhang wiwitan kadhemen mobil.Umumé, pemanas parkir dipérang dadi rong jinis: pemanas banyu lan pemanas udara miturut medium.Miturut jinis bahan bakar, dipérang dadi pemanas bensin lan pemanas diesel.D nuduhake diesel, B nuduhake bensin, W nuduhake cairan, A nuduhake hawa, 16-35 nuduhake daya 16-35 kilowatt;Pemanas parkir DW16-35 uga disebut pemanas Cairan DW16-35, sing bisa dipérang dadi pemanas parkir DA2 DA4, DW5, DA12, DW16-35.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2