Ringkesan Pangopènan AC Otomatis lan Kesalahan Umum lan Analisis Kasus AC Mobil 17

(2) Analisis lan penghapusan mati sistem pasokan udara

1) Sekring diunekake utawa saklar ing kontak miskin.Priksa sekring lan ngganti, lan entheng ngilangke kontak switch karo sandpaper alus.

2) Penggulungan sakamotor blowerwis diobong metu, ngganti nduwurke tumpukan.

3) Resistor sing ngatur kacepetan blower rusak lan resistor kudu diganti.

(3) Analisis lan ngilangi kebocoran pipa

1) Selang wis tuwa lan sendi ora kuwat.Ganti pipa banyu lan sambungake sambungan kanthi aman.

2) Yen saklar banyu panas ora bisa ditutup, saklar banyu panas kudu didandani.

(4) Analisis lan ngilangi overheating dadi panas.

1) Pangaturan sing ora bener saka damper kontrol suhu.Kudu diatur maneh.

2) Kacepetan penggemar ngatur resistor rusak, ngganti resistor.

3) Thermostat engine rusak, ngganti thermostat.

(5) Analisis lan eliminasi hawa panas defrosting sing ora cukup.

1) Ingstopkontak udaradiblokir.Kudu diresiki.

2) Pemanasan sing ora cukup.Kanggo mriksa bagean sing cocog: pemanas, lawang suhu, blower, saklar banyu panas, termostat, deleng (1) ing ndhuwur kanggo rincian.

3) Pangaturan damper defrost sing ora bener.Nyetel maneh damper.

(6) Analisis lan ngilangi bau aneh ing inti pemanas.

1) Sambungan pipa inlet banyu pemanas bocor lan kudu dikencengi utawa macet.

2) Pipa pemanas bocor.Ganti tabung pemanas.

(7) Analisis lan penghapusan manipulasi sing angel utawa ora efektif

1) Mekanisme kontrol macet lan lawang udara macet kenceng.Kudu diatur utawa didandani.

2) Kabeh drive vakum rusak lan kudu diganti.

Ing ndhuwur njlentrehake fenomena sing ora dikarepake saka sistem AC lan cara perawatan, sing bisa mbantu nganalisis panyebab ing panggunaan nyata, supaya "resep obat sing tepat", ngilangi kesalahan, lan nggaweAC otomatiskerja normal.

car ac repair

 


Wektu kirim: Jan-06-2022