Ringkesan Pangopènan AC Otomatis lan Kesalahan Umum lan Analisis Kasus AC Mobil 19

Kasus Gagal AC Mobil

1 SawiseAC mobilwis didinginkan kanggo sawetara wektu, AC ora cukup, lan ana gelembung udara ing bolongan kaca tangki panyimpenan Cairan

Sawise diselidiki, panyebab kegagalan: amarga getaran mobil nalika nyopir, sendi-sendi ing sistem ngeculake, lan kebocoran kedadeyan, sing nyuda refrigeran lan nyuda kapasitas pendinginan.

Cara perawatan: Gunakake mata telanjang utawa detektor bocor kanggo nemokake bocor, lan kencengake bagian sing longgar.Yen isih ana bocor, tambahake lembaran tembaga menyang sambungan kanggo nyegah bocor

2 AC mobil ora cooling, ana udhara panas ing stopkontak online, ana prabédan suhu antarane welingan lan stopkontak tutup expansion, lan maca ing gauge meksa kurang banget kurang.

Sawise diselidiki, sabab saka Gagal: sistem refrigerasi bocor rampung, utawa sensor suhu ingkatup expansionwis lungse, nyebabake refrigerant bocor, saéngga bolongan katup katup ekspansi ditutup, aliran refrigeran mandheg, lan kulkas ora bisa adhem.

Cara perawatan: Priksa manawa sensor suhu wis rusak, lan ganti yen rusak;yen ora rusak, priksa sistem pendinginan kanthi lengkap, ndandani bagean sing bocor, lan isi ulang refrigeran.

3 Udhara ing stopkontak AC mobil ora kadhemen, suhu ing"kompresor ac otomatis kabmundhak, indikasi tekanan rendah mudhun kanthi cepet, maca ing gauge tekanan dhuwur banget, lan sabab kesalahane dicenthang: akeh banget impurities ing sistem, lan layar panyaring tutup ekspansi reged banget, kang nimbulaké refrigerant kanggo mili menyang tutup expansion lan ora bisa maju.Ing wektu iki, tutup expansion Krim tipis utawa sweating

Cara perawatan: Gunakake longkangan kanggo mbukak sistem AC kanggo ngilangi sumbatan langsung.Yen pamblokiran serius, layar panyaring kudu di resiki, sistem kudu dikosongake, lan refrigeran kudu diisi maneh.

car air conditioning


Wektu kirim: Mar-21-2022