Ringkesan Pangopènan AC Otomatis lan Kesalahan Umum lan Analisis Kasus AC Mobil 20

4 AC mobil ora nyukupi, suhu ing stopkontak ora kurang, lan maca ing gauge tekanan dhuwur dhuwur.pengukur tekanan rendah

Sawise diselidiki, sabab saka Gagal: bukaan saka tutup expansion cilik banget, jumlah kulkas mili menyang evaporator cilik, lan panas saka udhara ora digunakke dening penguapan, supaya air-conditioning. ing mobil ora cukup.

Cara perawatan: nyetel sekrup nyetel ingkatup expansionlan nguripake counterclockwise kanggo nambah aliran refrigerant

 

AC mobil ora cukup

Evaporator wis frosted, lan maca saka dhuwur-tekanan lan kurang-tekanan gauges kurang.Sawise diselidiki, sabab saka Gagal: bolongan throttle ing tutup expansion ora duwe fungsi throttling lan depressurization, supaya refrigerant Cairan ing evaporator ora bisa digawe adhem uga, supaya suhu kendaraan dhuwur.

Cara perawatan: ngeculake refrigerant, ganti karo sing anyarkatup expansion, lan isi ulang refrigerant.

 

Sawise ing"kompresor AC mobil kabmlaku kanggo sawetara wektu, suhu ing mobil mboko sithik mudhun, lan maca ing dhuwur meksa ngukur dhuwur.Penyebab fault yaiku desiccant ing silinder panyimpenan cairan nembus banyu, sing nyebabake orifice katup ekspansi beku, nggawe refrigerant ora mili.Kapadhetan refrigeran ing pipa tekanan dhuwur mundhak kanthi bertahap, lan indikasi tekanan dhuwur mundhak;Kapadhetan refrigerant ing sistem kurang-meksa mboko sithik sudo, lan indikasi kurang-meksa kurang.

Cara perawatan: kosongake sistem, ganti tangki panyimpenan Cairan, lan isi ulang cairan kanggo mesthekake yen sistem kasebut bebas saka banyu lan gas.

 

car air conditioning repair.webp


Wektu kirim: Apr-02-2022