Ringkesan Pangopènan AC Otomatis lan Kesalahan Umum lan Analisis Kasus AC Mobil 18

Gagal putusan tekanan

Yen pengukur tekanan dhuwur nuduhake tekanan normal lan pengukur tekanan sing kurang nuduhake tekanan dhuwur, tegeseevaporator ac otomatisregulator tekanan, katup bypass gas panas, lan katup throttle intake rusak utawa diatur;

Yen suhu udhara discharge dhuwur, lan ngukur tekanan nuduhake normal, utawa dhuwur, lan meksa kurang mundhak rada,katup expansionFilter diblokir;

Yen gauge meksa dhuwur nuduhake ndhuwur meksa normal, ngukur meksa kurang nuduhake ngisor tekanan normal, lan dryer panrima lan garis beku, layar dryer panrima clogged.

Yen pengukur tekanan dhuwur nuduhake tekanan ing ndhuwur normal, bisa uga ana kelembapan sing berlebihan ing sistem kasebut.Yen gelembung udara ditemokake ing jendhela sing ndeleng, udhara ana ing sistem kasebut.

Penyetelan katup ekspansi

Nalika bukaan sakakatup expansiongedhe utawa cilik, bisa diatur.Bukaan gedhe tegese tekanan rendah rada dhuwur, lan tekanan dhuwur kurang nanging ora jelas, lan efek pendinginan ora apik.Yen bukaan cilik, tekanan dhuwur dhuwur, lan tekanan kurang sithik [tambah lenga sing paling jelas].Lumahing pipa uga gampang beku .... Ana bolongan ing sisih tutup katup ekspansi, sing bisa diatur nganggo alat.[Nyenyet] batin yaiku nyuda, lan kosok balene.

auto expansion valve

 


Wektu kirim: Feb-07-2022