Ringkesan Pangopènan AC Otomatis lan Kesalahan Umum lan Analisis Kasus AC Mobil 21

Suhu ing stopkontak udara sakakompresor ACsaka mobil dhuwur banget sawise mlaku sepuluh menit, lan AC ora cukup.Alesan kanggo fault iku tutup expansion dibukak banget, kang ndadekake refrigerant ing evaporator kakehan, supaya keluwihan Cairan bali karo gas nguap.Ing kompresor, kejut hidrolik dumadi ing kompresor, nyebabake efek pendinginan sing kurang.Cara perawatan: copot tutup expansion, lan nguripake sekrup imbuhan aliran searah jarum jam kanggo 1 kanggo 2 dadi

Kompresor AC mobil krasa kelangan, nanging efek cooling kurang, lan gauges tekanan dhuwur lan kurang nuduhake dhuwur.Fault iku ana online ing sistem kulkasan, refrigerant gedhe banget, lan condenser banget reged, kabeh kang ndadekake efek cooling miskin.

Cara perawatan: Lebokake refrigeran sing berlebihan saka katup cairan tekanan rendah nganti gelembung katon ing bolongan tutup kaca ing tangki panyimpenan cairan.Yen isih ora bisa, evakuasi maneh sistem, nambah refrigerant, lan ngresiki sirip kondensor.

Udhara ing stopkontak AC mobil ora adhem,

Ana gelembung udara ing bolongan tutup kaca tangki panyimpenan Cairan, lan maca gauge tekanan dhuwur lan kurang cedhak karo

Alesan kanggo Gagal iku circulation refrigerant ora cukup, penguapan saka"evaporator ac mobil kabcilik, lan efek cooling kurang.Cara perawatan: Temokake bagean sistem sing bocor, ndandani lan vakum, isi refrigeran sing cukup, AC mobil ora kelangan, suhu exhaust dhuwur, sirah silinder panas, lan maca gauge tekanan dhuwur lan kurang. cedhak karo cara perawatan: mandheg nganggo AC, copot kompresor, ganti Gunakake piring katup lan kepala silinder anyar, yen ora bisa didandani, mung ganti kompresor.AC mobil nduweni refrigeran sing cukup, indikasi tekanan dhuwur lan kurang normal, AC ing mobil ora cukup, lan pendinginan alon banget.Cara perawatan: mriksa lan ngganti sabuk sing rusak.Pitunjuk saka AC, pengukur tekanan dhuwur lan kurang ora obah.Sawise diselidiki, panyebab kesalahan kasebut yaiku saklar kulkas ana ing kontak sing kurang utawa koil kopling elektromagnetik rusak, lan kompresor ora bisa digunakake.Solusi: gunakake telung meter kanggo mriksa saklar AC, mriksa kontak, lan langsung saka baterei menyang kopling.Yen isih ora bisa, kopling kudu diganti.

Pengukur tekanan dhuwur lan rendah nuduhake normal.Alesan kanggo fault iku bukaan saka saklar kontrol suhu kadhemen cilik banget lan wektu cooling kompresor ora cukup.Solusi: Priksa saklar kontrol suhu kadhemen, lan mbukak menyang posisi sing paling adhem.aliran hawa cooling ora cukup ing mobil;pangaturan sing ora bener saka tutup kontrol suhu, piranti kontrol lan ngalih ventilasi ora ditutup Cara perawatan: Priksa manawa penggemar, sistem distribusi udara lan evaporator diblokir, priksa manawa respon katup sensitif;ngalih kontrol diatur kanggo posisi sing bener.Tekanan exhaust saka kompresor dhuwur banget.Alesan kanggo fault iku mesin ing mobil panas banget lan refrigerant kakehan;ana hawa ing sistem;ingkondensor acreged banget, lan tekanan penguapan evaporator dhuwur banget.Refrigerant, discharge online, nambah jumlah cilik saka refrigerant kanggo nggawe ngukur meksa nuduhake normal: meksa exhaust saka kompresor air conditioner kanggo reresik condenser kurang banget, lan fault ketemu refrigerant boten cecek;tekanan nyedhot kompresor kurang banget;tutup reed kontrol rusak Cara perawatan: Mirsani umpluk ing tabung kaca.Sawise limang menit, yen umpluk ora ketok, mriksa bocor, nambah jumlah cocok saka refrigerant, mriksa kompresor, lan ngganti bagean.Outlet saka evaporator ora diikat, sing ndadekake transfer suhu ora bener;tutup expansion ora diatur mlaku, lan katup throttle nyedhot ora diatur mlaku.Cara perawatan: nyepetake paket sensor suhu lan ngganti tutup ekspansi;mriksa kondisi operasi lan ndandani evaporator saka AC mobil minangka perlu Yen meksa banget kurang, kapiler tutup expansion rusak, lan layar Filter banget reged;pipa utawa selang sistem diblokir.Cara perawatan: ngganti tutup expansion, ngresiki layar Filter;ngganti pipa lan selang;mriksa status operasi katup throttle nyedhot lan ndandani perlu.

car air conditioning repair.webp


Wektu kirim: Mei-03-2022