Ozon Generator

Generator ozon yaiku piranti sing digunakake kanggo ngasilake gas ozon (O3).Ozon gampang rusak lan ora bisa disimpen.Perlu disiapake lan digunakake ing situs (panyimpenan jangka pendek bisa ditindakake ing kahanan khusus), mula generator ozon kudu digunakake ing kabeh papan sing bisa digunakake ozon.Generator ozon akeh digunakake ing banyu ngombe, limbah, oksidasi industri, pangolahan lan pengawetan panganan, sintesis medis, lan sterilisasi ruang.Gas ozon sing diprodhuksi dening generator ozon bisa digunakake langsung, utawa bisa melu reaksi kanthi nyampur karo cairan liwat piranti pencampur.Ozon diprodhuksi dening piring keramik kanthi prinsip frekuensi dhuwur lan tekanan dhuwur.Sumber gas yaiku hawa, tanpa bahan mentah liyane.Gunakake spektrum sing amba, efisiensi dhuwur lan fungsi sterilisasi kanthi cepet saka ozon kanggo sterilisasi hawa njero ruangan, ngoksidasi lan denaturasi cangkang protein bakteri, jamur lan bakteri liyane, saéngga mateni propagul lan spora bakteri, virus, jamur, lan liya-liyane. bahan beracun (kayata formaldehida, benzena, amonia, kumelun lan bahan organik kanthi ambu ora enak) ngasilake reaksi oksidasi kanggo ngilangi ambune lan ngeculake keracunan.