Pemanas diesel parkir 12V 24V 36V 100V 220V kasedhiya

Spesifikasi:

Nomer BWT: 52-10093
Daya: 3000-8000w
Tegangan: 12V-24V-36V-100V-220V
Konsumsi bahan bakar: 0.1L-0.24L/H
Suhu kerja: -40 ℃ nganti + 20 ℃
Ukuran: 390 * 172 * 337 mm


Detail Produk

Tag produk

Pemanas parkir minangka piranti pemanas ing papan sing ora gumantung saka mesin mobil.
Umumé, pemanas parkir dipérang dadi rong jinis:pemanas banyus lan pemanas online miturut medium.Miturut jinis bahan bakar, dipérang dadi pemanas bensin lan pemanas diesel.
Prinsip kerjane yaiku nggunakake baterei lan tangki bahan bakar mobil kanggo nyedhiyakake tenaga cepet lan bahan bakar sing sithik, lan nggunakake panas sing diasilake kanthi ngobong bensin utawa diesel kanggo panas banyu sirkulasi mesin kanggo nggawe mesin wiwitan panas, ing wektu sing padha kanggo panas kamar drive.

Gambar rinci:

3
2
4
5

Spesifikasi:

Nomer BWT: 52-10093
Daya: 3000-8000w
Tegangan: 12V-24V-36V-100V-220V
Konsumsi bahan bakar: 0.1L-0.24L/H
Suhu kerja: -40 ℃ nganti + 20 ℃
Ukuran: 390 * 172 * 337 mm

 

Nemtokake kualitas pemanas yaiku stabilitas papan pemanas lan rasio udara-kanggo-lenga
Ignition plug: Kyocera
Batu bakar: stainless steel.
Pompa lenga: Ana merek Jerman Thomas, nanging kualitas pompa lenga domestik saiki stabil banget lan jurang ora apik.
Cylinder head gasket: non-asbestos cylinder head gasket
Kanthi aksesoris tahan api
Awak aluminium liwat 2

Packing & Pengiriman:
1. packing Neutral utawa kothak werna karo Brand Bowente utawa minangka syarat.
2. Lead time: 10-20 dina sawise simpenan menyang akun bank kita.
3. Pengiriman: Miturut Express (DHL, FedEx, TNT, UPS), Miturut Laut, Udara, Sepur
4. Ekspor pelabuhan laut: Ningbo, China

33

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: