Pemanas diesel parkir portabel 2KW 12V/24V

Spesifikasi:

Nomer BWT: 52-10074
Daya: 2000W
Tegangan: 12V/24V
Konsumsi bahan bakar: 0,09-0,28 / h
Proteksi tegangan rendah: 10.5V / 24V
Proteksi tegangan dhuwur: 16V / 32V
Proteksi overheating: 230 ± 10 ℃
Suhu kerja: -40 ℃ nganti + 60 ℃
Bobot: 2.8KG
Ukuran: 370*149*300


Detail Produk

Tag produk

Pemanas parkir minangka piranti pemanas ing papan sing ora gumantung saka mesin mobil.
Umumé, pemanas parkir dipérang dadi rong jinis: pemanas banyu lan pemanas udara miturut medium.Miturut jinis bahan bakar, dipérang dadi pemanas bensin lan pemanas diesel.
Prinsip kerjane yaiku nggunakake baterei lan tangki bahan bakar mobil kanggo nyedhiyakake tenaga cepet lan bahan bakar sing sithik, lan nggunakake panas sing diasilake kanthi ngobong bensin utawa diesel kanggo panas banyu sirkulasi mesin kanggo nggawe mesin wiwitan panas, ing wektu sing padha kanggo panas kamar drive.

Spesifikasi:

Nomer BWT: 52-10074
Daya: 2000W
Tegangan: 12V/24V
Konsumsi bahan bakar: 0,09-0,28 / h
Proteksi tegangan rendah: 10.5V / 24V
Proteksi tegangan dhuwur: 16V / 32V
Proteksi overheating: 230 ± 10 ℃
Suhu kerja: -40 ℃ nganti + 60 ℃
Bobot: 2.8KG
Ukuran: 370*149*300

Gambar rinci:

51-10073    51-10074 (3) 51-10073    51-10074 (1) 51-10073    51-10074 (10)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: