Switch Tekanan

Saklar tekanan dipasang ing pipa sirkulasi refrigeran saka AC mobil kanggo ndeteksi tekanan sistem sirkulasi kulkas lan ngaktifake sirkuit perlindungan sing cocog nalika tekanan ora normal kanggo nyegah karusakan ing sistem kasebut.Tim kita nduweni kemampuan R&D sing kuwat, lan teknologi kasebut kalebu silikon difusi, resistor keramik, kapasitor keramik, lan proses leleh mikro kaca.Lan wis aktif ngembangake jinis sensor liyane.