Katup kontrol kompresor PXE13 VW

Spesifikasi:

Nomer BWT: 21-60009

L=72 mm

Cocog kanggo: SANDEN PEX16 / PXE13

Aplikasi: AUDI A3, SEAT, VW Golf, Skoda, Jetta, Sagitar, Tiguan, Touran

RC.460.018

MOQ: 10 pcs

Garansi: setahun

Kualitas: 100% anyar


Detail Produk

Tag produk

Gambar rinci:

PXE13 VW compressor control valve (5)

PXE13 VW compressor control valve (4)

PXE13 VW compressor control valve (6)

PXE13 VW compressor control valve (1)

PXE13 VW compressor control valve (2)

PXE13 VW compressor control valve (3)

Produk sing gegandhengan:

Sanden

21-60004

 PXE13 VW compressor control valve318 L = 101 mm
Kompresor: PEX13 / PEX16
VW / Audi / Kursi

21-60010

 PXE13 VW compressor control valve384 L = 72 mm
Kompresor: PXE16 / PXE13
Audi / Kursi / VW / Skoda

21-60016

 PXE13 VW compressor control valve457 L = 94 mm
Kompresor: 6C12 / 7C16
Citroen/Peugeot Kab

21-60017

 PXE13 VW compressor control valve520 L = 102 mm
Kompresor: PEX13 / PEX16
Audi / VW / Kursi / Skoda

21-60023

 PXE13 VW compressor control valve594 L = 102 mm
Kompresor: 7C161302F / 7C16
Peugeot/Cirtroen Kab

21-60025

 PXE13 VW compressor control valve666 L = 78 mm 3 o - dering
Kompresor: PXE14 / PXE16
VW / Audi / Skoda

21-60091

 PXE13 VW compressor control valve744 L = 78 mm
Kompresor: PXE14 / PXE16
VW / Skoda

21-60027

 PXE13 VW compressor control valve802 L = 87 mm 3 o - dering
Kompresor: PXE14 / PXE16
GM / Chrysler

21-60114

 PXE13 VW compressor control valve876 L = 88 mm
Kompresor: PXE14 / CVC
Nissan / VW

21-60115

 PXE13 VW compressor control valve933 L = 63 mm
Kompresor: 7C16
Citroen


Kaluwihan:

Katup kontrol kualitas paling dhuwur minangka produk anyar sing cocog karo pasar OEM & sawise adol, lan aksesoris diwenehake menyang perusahaan militer.Produk kasebut diinovasi & digawe dening tim R&D independen.Proses kasebut nggunakake gambar kontrol SPC & sistem "lima pemeriksaan" kanggo manajemen & kontrol kualitas.Kriteria sing ditampa yaiku "cacat nol".Tim R&D kita duwe pengalaman akeh sing wis aktif berkembang & berinovasi saka wektu kanggo wektu.Prodhuk wis menangaké sawetara paten penemuan ing tingkat negara lan wis liwati Jerman TUV otentikasi.Amarga varietas lengkap, kualitas stabil, persediaan cukup & rega terjangkau, bisa nyukupi macem-macem panjaluk pelanggan.

Packing & Pengiriman

1. 50 pcs ing siji karton.Paket Neutral utawa paket desain khusus utawa Karton Warna Bowente.Kita bisa nyedhiyani pelanggan karo kemasan netral utawa kothak werna karo merek kita dhewe.
2. Lead time: 15-20 dina sawise simpenan menyang akun bank kita.
3. Shipping: Miturut Air, Miturut Segara, Miturut Express (DHL, FedEx, TNT, UPS), dening Sepur
4. Ekspor pelabuhan laut: Ningbo, China

Delivery
Package for control valve

Garansi:

Setaun sawise pangiriman.Yen produk ora bisa digunakake kanthi bener sajrone setaun lan mbuktekake salah kita, kita mung bakal menehi layanan panggantos kanggo item tartamtu sing padha.

Lini produksi:

Produksi kanthi otomatis

PXE13 VW compressor control valve2301

PXE13 VW compressor control valve2302

PXE13 VW compressor control valve2303


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: