Resistor

Resistor minangka komponen elektronik loro-terminal sing mbatesi arus arus ing sirkuit, umume ing motor blower.Peralatan manufaktur majeng diadopsi kanggo njamin kualitas produk.Kita mirsani syarat spesifikasi industri internasional majeng kanggo nindakake pengawasan ketat & test ing saben proses, lan terus-terusan nambah teknologi.Prodhuk kasebut nduweni kaluwihan sing kalebu nanging ora winates ing teknologi unggul, konfigurasi sing cukup, rasio efisiensi energi sing dhuwur, rasio kadhemen sing luar biasa, kapasitas kulkas sing kuwat, gangguan sing sithik, irit energi, panggunaan sing sehat, ramah lingkungan, kinerja sing stabil & dipercaya, lan kinerja sing sithik. biaya pangopènan.