Kompresor ac otomatis TM31 QP31 DKS32 tipe kopling 2A utawa 2B

Spesifikasi:

Nomer BWT: 21-10189

model mobil: TM31 DKS32 BUS

jinis kompresor: TM31/DKS32

katrol: 2A / 2B

MOQ: 12 PCS

Aplikasi: Universal

Panggonan: Zhejiang, China

Produk: kompresor ac otomatis

Garansi: 1 taun


Detail Produk

Tag produk

Cathetan:Amarga sawetara kompresor cocok kanggo macem-macem aplikasi (lan sawetara teka karo lenga mung cukup kanggo nyegah karat nalika ngirim).Sawetara kompresor wis ana lenga, nanging ora nganggep manawa jumlah minyak sing kalebu cocog kanggo aplikasi sampeyan.Tansah mriksa maneh lan deleng manual ndandani kanggo jumlah sing tepat.

Kompresi bisa kedadeyan amarga nyuda volume kanthi cepet, kanthi positif "nyapu" refrigeran saka inlet menyang port outlet, lan kanthi ngganti energi kinetik dadi energi potensial.

Kinerja:

TM31-

Gambar rinci:

21-10189

21-10189 (2)

Produk sing gegandhengan:

21-10617

1 Tipe: TM31 DKS32
Tegangan: 24 V
Kopling: 156/8PK

21-10764

2 Tipe: TM31
Tegangan: 12 V
Kopling: 140/2PK
500630-9730

21-10189

3 Tipe: TM31 / DKS32
Kopling: 2B
bis

21-10597

4 Tipe: TM31 / QP31
Tegangan: 24 V
Kopling: 158 / 2GB
Minibus
240103024 / 500326851

21-10940

5 Tipe: TM31
Tegangan: 24 V
Kopling: 8PK
RC.600.061

21-10610

6 Tipe: TM43
Tegangan: 24 V
Kopling: 180/2B

21-10599

7 Tipe: TM65
bis

Packing & Pengiriman

1.Packing: Saben ing siji kothak, 4 pcs ing siji karton.

Packing Neutral utawa kothak werna karo Brand Bowente utawa minangka syarat.

2. Wektu produksi: babagan 25-30 dina sawise mbayar simpenan.

3. Pengiriman: Miturut Express (DHL, FedEx, TNT, UPS), Miturut Laut, Udara, Sepur

4. Pelabuhan: Pelabuhan Ningbo, Zhejiang

Delivery
pro

Garansi:

1 taun sawise pangiriman.Yen produk ora bisa digunakake kanthi bener kaya sing diterangake sajrone 1 taun, lan kabukten salah, kita bakal menehi layanan ijol-ijolan mung kanggo item tartamtu sing padha.

Lini produksi:

peralatan produksi majeng

Proses produksi tertib

5H14 compressor SD66274283

5H14 compressor SD66274284

5H14 compressor SD66274285

111111


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: